Az Erste Megtakarítási Program a rendszeres megtakarítások tipikus eszköze, kötelezettségek nélkül, költséghatékonyan segít Önnek hosszú távú céljai elérésében.

Megtakarítási Program

NEM KELL KÖTELEZETTSÉGET VÁLLALNI!

Az Erste Megtakarítási Program keretében szabadon dönthet, mikor mekkora összeget takarít meg. Akár havonta kis összegeket spórol, akár ritkábban takarít meg jelentősebb összegeket.

KÉNYELEM, EGYSZERŰSÉG

Lehetősége van arra, hogy a befizetett pénzeiből automatikusan megvásárlásra kerüljenek az Ön által kiválasztott befektetési jegyek. Elég például egy állandó átutalási megbízást adni bankjánál, más teendője ebben az esetben nincs.

KÖLTSÉGMEGTAKARÍTÁS

Az Erste Megtakarítási Program keretében vásárolt befektetési jegyek vétele Nyugdíj-előtakarékossági számlára történő vétel esetén díjmentes, normál értékpapírszámlára történő vétel esetén napi 100.000 forint befektetett összegig díjmentes.

ADÓKEDVEZMÉNY LEHETŐSÉGE

A nyugdíj-előtakarékossági számla előnye, hogy befizetései után adókedvezményt vehet igénybe (ezzel lényegesen nő a hozama), illetve az elért hozamok után nem kell kamat- és árfolyamnyereségadót, illetve egészségügyi hozzájárulást fizetnie**.

Erste Investment logo

Rendszeres átutalások rögzítéséhez Hirdetményünkben talál segítséget:

Erste Megtakarítási Program keretében aktuálisan megvásárolható befektetési alap kínálatunkért és további információért forduljon tanácsadóinkhoz. Megalapozott befektetői döntés csak az adott befektetési alap Tájékoztatója és Kezelési Szabályzata ismeretében hozható, amelyek az ERSTE BEFEKTETÉSI ZRT.-nél és az ERSTE BANK HUNGARY ZRT. fiókhálózatában rendelkezésre állnak. Befektetési döntése előtt tájékozódjon a befektetési alapok vételéhez és visszaváltásához, valamint az értékpapírszámla és nyugdíj-előtakarékossági számla vezetéséhez kapcsolódó díjakról, szerződéses és jogszabályi  rendelkezésekről továbbá óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, és a befektetésekből származó esetleges károkat.A Megtakarítási Programmal kapcsolatos rendelkezésekről továbbá kérjük, tájékozódjon az Erste Befektetési Zrt. Üzletszabályzatából, vonatkozó szerződéseiből, valamint  hirdetményeiből.Ezen hirdetés nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési vagy adó tanácsadásnak. A jelen dokumentumban foglaltak alapján az ERSTE BEFEKTETÉSI ZRT.-vel szemben igény nem érvényesíthető, azokért a Társaság felelősséget nem vállal. A jelen dokumentumban foglaltak változásának jogát az Erste Befektetési Zrt. fenntartja.