Arrabona PrivátBankár

A Nyugdíj-Előtakarékossági Számla az alábbi előnyöket nyújtja

  • 20%-os, de legfeljebb 100.000 Ft előtakarékossági támogatás a legkésőbb december 31-ig befizetett összegre!
  • Kevesebb SZJA fizetési kötelezettség.
  • Adómentes befektetési lehetőség megtakarításainak.
  • Jól megérdemelt nyugdíjas évek anyagi biztonságban.
  • Kiszámíthatóbb jövő.

MI A NYUGDÍJ-ELŐTAKARÉKOSSÁGI SZÁMLA?

A Nyugdíj-előtakarékossági Számla egy olyan megtakarítási forma, amellyel több éven keresztül gyűjtheti, fektetheti be pénzét. A befektetés összetételéről önállóan dönthet, azt a számla fennállása alatt bármikor változtathatja. Az elhelyezett befektetés után elő takarékossági támogatást is kaphat, valamint a tranzakciók nyeresége, hozama – kivéve az osztalékból származó jövedelmet – adó- és járulékmentességet élvez.

Jelen tájékoztató anyag nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak és befektetési tanácsadásnak, továbbá adótanácsadásnak.A jelen tájékoztatóban hivatkozott előtakarékossági támogatás iránti igény az adóbevallásban érvényesíthető az ügyfél összevontan adózó jövedelmének adója (SZJA) terhére, amelyet az NAV utal át nyugdíj-előtakarékossági számlára.

A jelen tájékoztatás a kiadáskor (2013.01.02) hatályos jogszabályokat veszi figyelembe. A nyugdíj-előtakarékossági számlára vonatkozó szabályok (így különösen az adójogszabályok, illetve azok értelmezései) változhatnak, amelyből eredő következményekért az Erste Befektetési Zrt. nem felelős. Ezért a megfelelő befektetési döntései meghozatala előtt kérjük, részletesen tanulmányozza át a Nyugdíj-Előtakarékossági Számlára és az azon elhelyezett befektetések adózására vonatkozó előírásokat, valamint az ERSTE BEFEKTETÉSI ZRT. mindenkori Üzletszabályzatáról, hirdetményeit és a vonatkozó szerződéseit.

A számpéldákban feltüntetett hozamok csak elméletiek, amelyek a szemléltetést szolgálják, és nem jelentenek jövőbeli hozamra vonatkozó hozamígéretet. Nem számolnak továbbá az esetleges piaci és jogszabályi változásokkal, tranzakciós költségekkel, számlavezetési díjakkal.

A jelen tájékoztatóban foglaltak nem teljes körűek és az Erste Befektetési Zrt. a változtatás jogát fenntartja.